DOMUZLAR
Kırmızı Etli Çiftlik Domuzu
Kırmızı Etli Çiftlik Domuzları'nın üretimi, çevreye ve hayvan refahına büyük özen gösteren, belirli özelliklere sahip DOĞAL bir yetiştirme yöntemi üzerine kurulu, giderek gerçek bir yerel uzmanlık haline gelmiştir (üretim %100 Breton). Aile çiftlikleri, GDO'suz ve tahıl açısından zengin bir beslenme, hayvanlara saygılı yetiştirme koşulları, saman üzerinde ve geleneksel üretimden üç kat daha fazla alana sahip olmaları, doğal içgüdülerini serbest bırakmalarına olanak tanır.
Bu, 25 tutkulu Breton yetiştiricisinin yer aldığı küçük bir sektördür.
Kırmızı Etli Çiftlik Domuzu eti, daha uzun bir yetiştirme süresi (en az 182 gün) ve dayanıklılığı ile et kalitesi için seçilen bir ırkın tercih edilmesi sayesinde, DOĞALLIK beklentilerinizi mükemmel bir şekilde karşılayarak damak zevkinizi şımartır.